Despre Noi

Incepand cu anul 2015, Fiziokinet vine in sprijinul pacientilor care au nevoie de servicii de recuperare medicala. Principiul de baza pe care il aplicam in relatia cu pacientii este acela de a-i ajuta in procesul lor de refacere in urma problemelor pe care acestia le-au intampinat si de a lega noi prietenii, sprijinindu-i pe pacienti inclusiv in reinsertia lor in viata sociala.

Fiziokinet - Mihai Smaranda

Profesionalismul, dedicarea si orientarea catre nevoile pacientului sunt elementele care definesc serviciile pe care le oferim. Se spune ca esenta fericirii este sanatatea, iar a sanatatii este miscarea.

La Fiziokinet – Recuperare medicala avem grija ca pacientii nostri sa primeasca atentia, ingrijirea si serviciile de la cele mai inalte standarde. Serviciile pe care le punem la dispozitia pacientilor variaza de la electroterapie si ultrasunete la kinetoterapie si masaj teraupetic.

Totodata, serviciile pe care le oferim includ magnetoterapie, laserterapie, kinesiotaping, dar si terapia Tecar, un tratament modern bazat pe o tehnica revolutionara in domeniul recuperarii medicale, care foloseste curenti de inalta frecventa reducand la jumatate perioada de recuperare. Succesul nostru rezulta din satisfactia pacientilor nostri si familiilor lor!